Profil af Nygaard Bolig A/S

Vi har bygget en del rækkehuse rundt om i landet.

Vi arbejder som hovedentreprenør og tilbyder en bred kapacitet med fokus på kvaliteten, i både materialer og udførelse, som altid kan dokumenteres og er underlagt kvalitetssikring. Vi samler håndværkerne, koordinerer arbejdet og står for DIT byggeri, så du kan bruge tiden på det DU er god til.

Det skal være let

Det skal være let at være bygherre hos Nygaard A/S. Derfor har vi også en professionel holdning til planlægning og leveringsaftaler.

Vi hos Nygaard Bolig, vil gerne bygge HJEM ikke blot et hus, men et sted hvor hele familien føler sig hjemme og trykke i mange år.

KONTAKT OS

Klosterlunden Næstved

Klosterlunden er et nyt byudviklingsområde med en unik beliggenhed i et attraktivt område i Næstved – tæt på alt!

Her er tale om rækkehuse med to typer boliger på enten 120 m2 (4 rum og et badeværelse) eller 132 m2 (5 rum og to badeværelser) – til begge typer boliger er der et udhus på 4,3 m2, der placeres i forhaven.

Husene bliver opført i mursten i en lys beige nuance, falstagsten i skifersort og grå/hvide alu/træ 3-lagsvinduer. Udhuset opføres i lærketræ og med tagpap – materialevalg, der holder længe og kræver et minimum af vedligeholdelse.

Boligerne er i et plan og foruden soveværelset er der endnu to eller tre værelser til børn, overnattende gæster eller måske en hjemmearbejdsplads. Stuen er indretningsvenlig og har udgang til en skøn flisebelagt terrasse. Køkken-alrummet er lyst, pænt og godt indrettet, så du fint får plads til et bord til både hverdagens måltider, og når gæsterne er på besøg. Der er også et eller to badeværelser med bruseniche, samt kombineret entré/bryggers med skydelåger til teknikrum og garderobe. Alle boligens elementer er fra Invita og med hårde hvidevarer fra Siemens.

Eskelunden Næstved

I det populære Næstved Nord udbydes nu grunde i en lille hyggelig udstykning på ialt 16 grunde, beliggende ved eller i umiddelbar nærhed til Eskelund sø – deraf navnet på udstyningen, Eskelunden.

Næatved Nord/Holsted er et meget attraktivt område at bo i. Børnene har sikker skolevej via stisystem. Der er kort afstand til masser af indkøbsmuligheder, Næstved storcenter og megacenteret. Skal du ud af byen er du på få minutter ved på landevejen mod motorvejen, eller omfartsvej, hvis du skal mod enten Ringsted eller Slagelse.

Kom igang

Dit næste byggeprojekt venter!

KONTAKT OS