Hovedentrepriser er Nygaard A/S speciale

Nygaard A/S byder gerne ind på større hovedentrepriser fordi det er her vi har vores spidskompetencer. I en hovedentreprise gælder det om at have styr på alle detaljer både før, under og efter byggeriet. Derfor udvikler vi kontinuerligt innovative projektløsninger, der altid hviler på grundstenene om godt håndværk og fagligt korrekte løsninger.

Hovedentreprenør

Vi kan bidrage med sparring inden for tømrer-, murer-, maler-, jord-, kloak- og beton arbejde, og vi har samarbejdspartnere inden for andre områder som el, VVS med mere, så du kan sikre dig dit projekt bliver varetaget af os fra start til slut.

– og din fordel

Nygaard A/S arbejder som hovedentreprenør. Det betyder du får en kompetent samarbejdspartner der i tæt dialog med dig som kunde løser opgaven til tiden og til budgettet. Vi har erfaringen i at gribe alle bolde, så ingen falder på gulvet. Derfor får du opfyldt alle dine ønsker og forventninger – og gerne lidt til.

KONTAKT OS

Kvalitetssikring i alle faser af byggeriet

Tillid er godt, men kvalitetssikring er bedre. Derfor følger vi alle detaljer i byggeriet helt tæt fra start til aflevering. Vi lægger vægt på effektiv projektstyring og udførlig dokumentation og dialog gennem hele forløbet, så alle indgåede aftaler overholdes. Vi har både egne håndværkere og underentreprenører, der har bevist deres kvalitetsniveau gennem flere projekter. Som hovedentreprenør er vi helt klar over ansvaret og at vi ikke er stærkere end det svageste led i kæden.

Vi arbejder som fast leverandør for Næstved Kommune med håndværkerydelser på bl.a. gulv, tag og mureropgaver.

Kom igang

Dit næste byggeprojekt venter!

KONTAKT OS