Tulipanparken

Husene er opført med hvidfilset ydervægge, betontagsten og hvide træ/alu 3-lags vinduer og bygges på en lukket vej i et godt kvarter omgivet af marker og høje træer.

Samtidig er der gåafstand til den levende landsbys faciliteter. For eksempel kan du spadsere til både indkøb, togstation, skole, børnehave, planteskole og Bon Bon Land på under ti minutter. Der er ti minutters kørsel til motorvejsafkørsel både mod nord og syd, ligesom der kun er ti minutters kørsel til Næstved Storcenter.

Huset er i ét plan, så der er ingen trapper at forcere. Indretningen egner sig lige så vel til en spirende familie som til seniorer. Foruden soveværelset er der endnu to værelser til børn, overnattende gæster eller måske en hjemmearbejdsplads. Stuen er indretningsvenlig og har udgang til en skøn flisebelagt terrasse, som giver dig glæde af den skønne grønne udsigt fra forår til efterår. Køkken/alrummet er lyst, pænt og godt indrettet, så du fint får plads til et bord til både hverdagens måltider, og når gæsterne er på besøg. Der er også badeværelse med en bruseniche samt en entré med indbygget garderobeskab. Alle boligens elementer er fra Svane og med hårde hvidevarer fra Siemens.

Udendørs får du den dejligste have med udsigt til trætoppene fra din egen terrasse i herregårdssten. Der er fin plads til leg på græsset, så børn eller børnebørn kan brænde overskydende energi af. Foran huset er der adgang til et integreret udhus på 4 m2.

Kort sagt en dejlig bolig i skønne omgivelser.

Kontakt RealMæglerne Næstved by Bülov på tlf. 7199 7129 for nærmere info.

Det siger beboerne …

Michael udtaler:

“I maj 2016 var min kæreste og jeg ude at se de første boliger, der var opført i Holme-Olstrup, Tulipanparken, af Nygaard A/S

Det var en meget positiv oplevelse, og vi besluttede, at det var lige stedet for os – men der var dog nogle ting omkring indretningen, vi godt ville have ændret, hvilket vi fik oplyst at dette ikke var noget problem, vi kunne få det lige som vi ønskede.

Vi har nu boet i vores drømmehus i 10 måneder og er meget tilfredse, de fejl og mangler, der er fundet efter indflytning, er rettet, af Frederik Nygaards kompetente medarbejdere med et smil.

Frederik Nygaard ses ofte på byggepladsen, hvilket jeg også ser som meget positivt.”

Med venlig hilsen

Michael

.

Familien Grønkjær Treldal siger:

“Vi har haft fornøjelsen af at købe vores drømmehus af Nygaard A/S.

I hele processen har de været behagelige og hjælpsomme. Dette gælder både håndværkerne, men også særligt Frederik.

Ved overtagelse og nu her ved 1-års gennemgangen, har vi fundet små fejl og mangler, som er blevet fikset hurtigt og efter bedste ønske.

Jeg giver Nygaard A/S mine varmeste anbefalinger.”

Familien Grønkjær Treldal

.

Jan La Caille udtaler:

“Jeg har boet et års tid i Løgparken. Det er et dejligt hus, med en rigtig god planløsning, hvor familien og jeg er glade for at bo. Den byggesagkyndige (i forbindelse med 1. års gennemgang) var også imponeret af kvaliteten. Generelt gedigent udført, flot flise- og fugearbejde etc. Der har været lidt småting, som man kan forvente med nybyggeri. Men Nygaard AS, har været meget lydhøre og sørget for, at det er blevet udbedret. Og alt i alt er jeg er rigtig godt tilfreds med huset.”

Venlig hilsen,

Jan La Caille